True מנהל פורום דיונים כללים
מספר הודעות : 6 Join date : 22.06.12
| נושא: חוקי פורום דיונים כללים! (חובה כניסה)!! Thu Jul 05, 2012 3:05 am | |
| 1.חל איסור על פרסום תכנים לא הולמים. עונש: לפי חומרת המעשה.
2.חל איסור כשאתם מדווחים להגיב בתגובות כמו "זה לא קשור" "דווח" וכ'ו אלא במקום זה לדווח בלי להגיד כלום ואנחנו נטפל. עונש: אזהרה בע"פ פעם ראשונה, פעם שנייה אזהרה אדומה
3.אסור בשום פנים ואופן או מכל סיבה שהיא לקלל / להעליב / לפגוע במשתמשים אחרים . (כמו שאתם לא רוצים שיפגעו בכם , אל תפגעו בחברכם לפורום) . עונש:פעם ראשונה נעילת אשכול פעם שנייה אזהרה + נעילה !
4.אין לפתוח יותר מ4 אשכולות ביום משתמש רגיל יכול לפתוח 4 ! מנהל פורום כל שהוא (לא משנה איזה ) יכול 5 ! מנהל פורום הזה 6 ! עונש: באן ליום
5.אין לפתוח אשכול דיון כמו : אני חדש. ולרשום,תרומות\אימונים. לדוגמא : שלום לכולם,אני חדש כאן,אשמח לתרומות. אפשר לרשום ''אני חדש'',אסור להוסיף אשמח לתרומות וכדו' .. עונש : פעם ראשונה נעילת האשכול. פעם שניה נעלית האשכול+אזהרה צהובה.
6.אין לפרסם אמיו בפורום זה ! עונש : נעילת אשכול + צנזור + באן ליום !
7.אסור לפגוע במשתמשים, כמו שאתה רוצה שיתייחסו אליך ככה גם תתייחס לאחרים. עונש: לפי חומרת המעשה.
8.אין להגיב תגובות ספאם(תגובות שלא קשורות לנושא). עונש: פעם ראשונה אני נועל את האשכול,פעם הבא אזהרה צהובה.
9.אסור לפרסם שרתים / פורומים מתחרים אם מישהו פירסם יש לילחוץ על כפתור דווח. עונש : לפי חומרת המ עשה | |
|